Beste ouders

Om aan de grote vraag van velen te kunnen voldoen kan je vanaf heden een ‘mini-boerderij-bezoekje’ reserveren voor ‘Het Ollemanshoekje’. Je wandelt met je gezin langs de boerderijdieren, je mag ze eten geven van het emmertje dat wij meegeven, je kan ravotten in de strospeelschuur en je nadien nog wat uitleven op het speelpleintje. We vragen wel om rekening te houden met de begin- en einduren omdat alleen zo, alles heel coronaproof kan verlopen. Dat willen we toch allemaal hè. Op deze manier kom je met niemand anders in contact!!! We komen jullie aan het poortje van de ingang ophalen op het beginuur.
Oh, ja, speelkleding is wel aangeraden 🙂

Honden NIET toegelaten op het domein !

De prijs is €35 voor een gezinsbubbel gedurende 1,5 uur.

Je kan betalen via:

  • Bancontact app (ter plaatse)
  • Gepast cash (ter plaatse)
  • Overschrijving: BE 39 7310 1313 8219 op voorhand met vermelding van naam, datum en uur)

 

Is online boeken echt niet je ding, best mogelijk, een simpel telefoontje lost dat op 0474.40.22.97. Zo kunnen er ook nog momentjes bijkomen die niet op het uurrooster staan, hangt ook een beetje af van het boerderijleven op dat moment, elke dag heeft hier zo zijn ‘speciallekes’ en onvoorspelbaarheden ☺️

Er kunnen ‘last minute’ ook altijd momentjes vrijkomen, alles hangt af van: corona, de school- en groepsbezoeken en de verjaardagsfeestjes.

 Hopelijk tot binnenkort!

Welke tijdstippen zijn mogelijk voor: xx