• Verjaardagsfeestjes HIP HIP HIP HOERA …

Het Ollemanshoekje is een unieke locatie voor verjaardagsfeestjes.
De rondleidingen worden per groep apart gedaan, dus ieder groepje heeft een unieke, eigen rondleiding en ieder heeft zijn eigen zaal.
(Daarom ook zeer geschikt voor kinderen met een of andere beperking.)

 

 • Ga naar onze verjaardagsfeestjes kalender en kies zelf je favoriete datum (voor schoolvakanties zijn er altijd mogelijkheden die niet op de kalender te zien zijn, hiervoor graag een telefoontje 0474.40.22.97 of mailtje:) )

NOG MEER INFO …

 • Wij verhuren de ontvangstruimte met keuken (bevat; keukenhanddoeken, vaatdoeken, bestek, bordjes, microgolfoven, kookplaat, afwasmachine, koelkast, diepvries), sanitaire ruimte en het domein. (voor de veiligheid; geen gebruik van  frietketels !!! )
 • Wij hebben geen drinkbekers of glazen (scherven = gevaarlijk). Bekertjes zelf meebrengen aub.
 • In de prijs (139 € voor 1 en/of 2 feestvarkentjes) inbegrepen:

 

 • Voor familiefeestjes met meer dan 8 volwassenen vragen wij extra €30 om andere logistiek te voorzien dan standaard. Wij voorzien dan tafels, stoelen, borden en tassen voor volwassenen. (= €169 voor max. +/- 30 volwassenen).

 

 • ACTIVITEIT  TIJDENS  VERJAARDAGSFEESTJE :
  – Wij geven een rondleiding langsheen de dieren (dierengewenning); ondertussen krijgen de kinderen ruimschoots de kans om de dieren te helpen met eten te geven,  te knuffelen, aaien, …
  – spelen in de stro-speelschuur (binnen)
  – crossen met de fietsjes,
  – spelen in de zandbakken,
  – ravotten op de speelberg, …
  – ( bij slecht weer gaat de rondleiding in de stal door)
  – je mag altijd oud hard brood meebrengen om aan de dieren te geven.
 • De ouders zorgen zelf voor eten en drinken  (al het afval dient terug meegenomen te worden, men kan geen vuilnis achterlaten, knipoogje naar het milieu  😉    )
 • Het aantal kinderen dat je kan uitnodigen is vrij ruim (reken op maximum 46 kindjes)
 • Duur van het feestje is 3 uur.
 • Dagen en uren na afspraak.
  – op woensdag van 13.00u tot 16.00u en van 14.00u tot 17.00u
  – op zaterdag van 10.00u tot 13.00u  en van 11.00u tot 14.00u)
  – op zondag alleen van 10.00u tot 13.00u en soms van 11.00u tot 14.00u
  – voor mogelijke data: bekijk onze kalender.
  (- alle dagen in de schoolvakanties zijn mogelijk mits overleg … 0474.40.22.97 of mailtje 🙂 )
 • Een cadeautje voor de jarige is voorzien en een Ketsjup-badge.
  Wanneer er meer dan twee feestvarkentjes zijn vragen wij per bijkomende jarige €20 extra.  (Dus voor in totaal 3 feestvarkentjes komt er €20 bij en betaalt u €159, voor 4 feestvarkentjes komt dit neer op €179 en voor 5 feestvarkentjes is dit €199 per feestje).
 • Uitnodigingskaartjes zijn voorhanden, die mag je komen ophalen (= aan het afhaalpunt naast onze voordeur)  maar geef vooraf wel een seintje wanneer je ongeveer langskomt en hoeveel kaartjes je wenst.
  Het bedrag kan gestort worden op VZW Het Ollemanshoekje  IBAN  BE 39 7310 1313 8219   en  BIC   KREDBEBB met vermelding van naam van de jarige(n) en datum van het feestje).
 • Elke jarige krijgt een knuffel, indien de jarige liever de echte Ketsjup knuffel wil – ipv de knuffel die normaal is voorzien – kan deze tegen de voordelige prijs van €10 bekomen worden.  Deze gunstige prijs is heel speciaal en alleen voor onze jarige klantjes 🙂
 • De betaling liefst binnen de 48 uur in orde brengen, zo niet, dan kan de reservatie vervallen.  Stuur best een bewijsje van betaling via mail (of stuur een berichtje of mailtje dat de betaling is gebeurd) dan is de reservatie een feit  🙂

————————————————————–

Moest het feestje om één of andere reden niet kunnen doorgaan of wil je liever verplaatsen, bekijk het als een eeuwig durende voucher, kies een nieuwe datum en klaar is kees 🙂 vb. bij ziekte, quarantaine, …

Het Ollemanshoekje kan geen terugbetaling doen.

Welke tijdstippen zijn mogelijk voor: xx