• Verjaardagsfeestjes HIP HIP HIP HOERA …

Het Ollemanshoekje is een unieke locatie voor verjaardagsfeestjes.
De rondleidingen worden per groep apart gedaan, dus ieder groepje heeft een unieke, eigen rondleiding en ieder heeft zijn eigen zaal.
(Daarom ook zeer geschikt voor kinderen met een of andere beperking.)

 

Ga naar onze verjaardagsfeestjes kalender en kies zelf je favoriete datum (voor schoolvakanties zijn er mogelijkheden die niet op de kalender te zien  zijn, graag telefoontje 0474.40.22.97 of mailtje:) )

NOG MEER INFO …

 • Wij verhuren de ontvangstruimte met keuken (bevat; keukenhanddoeken, vaatdoeken, bestek, bordjes, microgolfoven, kookplaat, afwasmachine, koelkast, diepvries), sanitaire ruimte en het domein. (voor de veiligheid; geen gebruik van  frietketels !!! )
 • Wij hebben geen drinkbekers of glazen (scherven = gevaarlijk). Bekertjes zelf meebrengen aub.
 • In de prijs (139 € voor 1 en/of 2 jarigen) inbegrepen:
 • ACTIVITEIT  TIJDENS  VERJAARDAGSFEESTJE :
  – Wij geven een rondleiding langsheen de dieren (dierengewenning); ondertussen krijgen de kinderen ruimschoots de kans om de dieren te helpen met eten te geven,  te knuffelen, aaien, …
  – spelen in de stro-speelschuur (binnen)
  – crossen met de fietsjes,
  – spelen in de zandbakken,
  – ravotten op de speelberg, …
  – ( bij slecht weer gaat de rondleiding in de stal door)
  – je mag altijd oud hard brood meebrengen om aan de dieren te geven.
 • Huurders zorgen zelf voor eten en drinken  (al het afval dient door de huurders zelf terug meegenomen te worden, men kan geen vuilnis achterlaten, knipoogje naar het milieu  😉    )
 • Het aantal kinderen dat je kan uitnodigen is vrij ruim (reken op maximum 46 kindjes)
 • Duur van het feestje is 3 uur.
 • Dagen en uren na afspraak. (omwille van het Coronavirus worden de feestjes georganiseerd met een doorschuifsysteem van één uur, op deze manier hebben we de tijd om tussendoor de fietsjes nog eens extra te ontsmetten.  Weliswaar heeft iedereen zijn eigen zaal en iedere groep een aparte rondleiding.  De ervaring heeft ons al geleerd dat het op deze manier heel netjes en heel veilig verloopt)
  – op woensdag van 13.00u tot 16.00u en van 14.00u tot 17.00u
  – op zaterdag van 10.00u tot 13.00u  en van 11.00u tot 14.00u)
  – op zondag alleen van 10.00u tot 13.00u en soms van 11.00u tot 14.00u
  – voor mogelijke data: bekijk onze kalender.
  (- alle dagen in de schoolvakanties zijn mogelijk mits overleg … 0474.40.22.97 of mailtje 🙂 )
 • Cadeautje voor de jarige (1 en/of 2 jarigen) is voorzien – een leuke knuffel en een Ketsjup-badge.
  Wanneer er meer dan twee jarigen zijn vragen wij per bijkomende jarige €10 extra.  (Dus voor in totaal 3 kinderen die jarig zijn komt er €10 bij en betaalt u €149, voor 4 kinderen die jarig zijn komt dit neer op €159 en voor 5 jarigen is dit €169 per feestje).
 • Uitnodigingskaartjes zijn voorhanden, die mag je komen ophalen (= aan het afhaalpunt naast onze voordeur)  maar geef vooraf wel een seintje wanneer je ongeveer langskomt en hoeveel kaartjes je wenst.
  Het bedrag kan gestort worden op VZW Het Ollemanshoekje  IBAN  BE 39 7310 1313 8219   en  BIC   KREDBEBB met vermelding van naam van de jarige(n) en datum van het feestje).
 • Elke jarige krijgt een knuffel, indien de jarige liever de echte Ketsjup knuffel wil – ipv de knuffel die normaal is voorzien – kan deze tegen de voordelige prijs van €10 bekomen worden.  Deze gunstige prijs is heel speciaal en alleen voor onze jarige klantjes 🙂
 • De betaling moet binnen de 48 uren gebeuren, zo niet dan vervalt de reservatie.  Stuur best een bewijsje van betaling via mail (of stuur een berichtje of mailtje dat de betaling is gebeurd) dan is de reservatie een feit  🙂

*** CORONA – MAATREGELEN ***

 •  Enkel de ouders van de jarige zijn als volwassenen toegelaten, andere volwassen mogen momenteel niet blijven op de boerderij.

– ouders zetten hun kinderen af aan het poortje en vertrekken meteen (sorry, weinig sociaal maar het kan momenteel niet anders !)
– wie op het domein komt, verplicht handen ontsmetten aan de desinfectiezuil, zowel kinderen als volwassenen.  De desinfecterende spray hangt aan het toegangspoortje.
– uren van aankomst en vertrek respecteren (voor de ouders die de kinderen brengen en ophalen)
– zowel binnen het domein als op de parking –  VERPLICHT mondmaskers te gebruiken!
– volg aub ook de richtlijnen van de overheid, alles wijzigt zeer snel en het zou kunnen dat deze info nog niet zou aangepast zijn aan de nieuwe richtlijnen.  We doen er uiteraard alles aan om dit wel te doen.

Wij vragen met aandrang … wees VOORZICHTIG – houd het VEILIG, daar zijn we allemaal verantwoordelijk voor.

Moest het feestje om één of andere reden niet kunnen doorgaan, bekijk het als een eeuwigdurende voucher, kies een nieuwe datum en klaar is kees 🙂

Nog even op de tanden bijten en hopelijk kunnen we deze coronatoestanden sneller achter ons laten dan dat we nu vermoeden 🙂

Welke tijdstippen zijn mogelijk voor: xx