Vanaf heden wordt onze Ketsjup als knuffel te koop aangeboden.  Het ultieme geschenk (voor Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, verjaardag, …)  voor je kind want onze Ketsjup is op onze boerderij een ware mascotte.  Hij zit dan ook in ieders kinderhartje.

De knuffel is een replica van onze echte ezel, Ketsjup.  Na bijna 100 foto’s en gelijkaardige mails werd hij eindelijk goedgekeurd.  De reacties zijn dan ook bijzonder leuk 🙂

De prijs voor Ketsjup is € 14,95.  Wij hebben bewust samengewerkt met een firma die garanties biedt op vlak dat er geen sprake is van kinderarbeid.  Dit kon voor onze kinderboerderij uiteraard niet anders maar dat maakt de prijs wel duurder.  Laat dat nu ook datgene zijn dat door iedereen die onze Ketsjup reeds kocht zo geapprecieerd wordt.

De grootte van Ketsjup kan je op de foto vergelijken met het blauwe A4 papier dat achter hem staat.

 

Eveneens bieden we ook nog een kinderboekje aan over een waargebeurd verhaal op onze boerderij; “Het lammetje dat honger had”.  Het is een vlot verhaaltje over een lammetje dat te weinig melk bij zijn moeder vond … maar … er is een heel leuk happy end.  Het boekje is A5-formaat en past met zijn zachte kaft heel gemakkelijk in de kinderhandjes.  Een leuk verhaaltje voor tussendoor of voor het slapengaan.  De prijs hiervoor is €5.

Verzendingskosten bpost ; € 5,70

Samenvatting

Ketsjup -> € 14.95 +€ 5,70 (verzending) = € 20.65

Ketsjup en boekje -> € 14.95 + € 5 +€ 5,70 (verzending)  = € 25.65

Alles kan na afspraak ook op de boerderij afgehaald worden.  Alles dient vooraf betaald te worden op
rek.nr. BE 39 7310 1313 8219.  De gegevens (= adres) op het betalingsbewijs worden gebruikt voor verzending of is een reservatie voor afhaling.

Nog vragen, bel of mail gerust …

Het is ook heel handig dat je het contactformulier invult als je een bestelling plaatst en een betaling uitvoert.  Op die manier kunnen we direct met de verwerking beginnen.

Contactformulier

Welke tijdstippen zijn mogelijk voor: xx