Kom veilig in privé-sfeer met je familie- of vriendenbubbel naar Het Ollemanshoekje

Naar aanleiding van het hele coronagebeuren hebben we een originele en veilige formule opgesteld.  Men kan Het Ollemanshoekje huren voor 3 uren voor de prijs van € 139.  Kies zelf je familie- of vriendenbubbel.

° Hiervoor mag je het hele domein  gebruiken, via een pijlensysteem.

° De kinderen gaan aan  de hand van een opdrachtenkaart op zoek naar de schat van Het Ollemanshoekje.  Hiervoor moeten ze wel eerst opdrachten uitvoeren en vragen oplossen.  De schat zullen ze vinden in de strospeelschuur in de schatkist.  Voor elk kind is er een kleine verrassing.

° Elke groep/familie heeft zijn eigen zaal met eetgelegenheid, keukentje en sanitair voor de drie uren die gereserveerd zijn.  Iedereen brengt zijn eigen picknick mee, let er wel op dat al het afval terug mee naar huis gaat.  We dragen ons steentje bij voor het milieu en vragen dat aan jullie ook te doen.  Vuilnisbakken zijn niet aanwezig.  Het keukentje omvat; microgolfoven, kookplaat, vaatwasmachine, borden, bestek, géén glazen, … Zo kan men hier ook ‘kleine’ familiefeestjes organiseren, rekening houdend met 3 uren ( € 139) of je reserveert twee shiften  (een hele dag alleen op de boerderij) van 10.00 – 16.00u voor de prijs van € 280.

° Er is een doorschuifsysteem voor het domein zodat de ene groep de andere niet stoort.

° Het bedrag van € 139  kan gestort worden op VZW Het Ollemanshoekje IBAN BE 39 7310 1313 8219 en BIC KREDBEBB met vermelding van naam van de familie- of vriendenbubbel, datum en uur.

° Welke momenten zijn mogelijk, daarvoor kan je terecht op de kalender van de verjaardagsfeestjes, da’s dezelfde kalender en die vind je ook via deze link

Kalender verjaardagsfeestjes of familie- of vriendenbubbel

Is er iets niet duidelijk, dan geef je ons een seintje via mail of 0474402297.

Welke tijdstippen zijn mogelijk voor: xx